Clmycl Merhabs hanımlar 38 günlük anneyim 32 günümde adet oldum normal mi sizce 40 çıktıktan sonra adet olursun diyolarda
sevdeninasafkosu Clmycl bende 53 TE oldum 30 da adet oldum sanmıştım ama kırk gün zaten kanama devam ettiği için bir iki gün sürdü kesildi o. Net 53 TE adet gördüm gayet normal yani
ayseyilmaz6161 Clmycl kuzum valla her an hamile kalabilirsin. İlla ki adet olmana gerek yok. Süt korur hurafelerine falan da inanma. Kanaman bittiyse artk çok dikkat etmelisin.
Clmycl ayseyilmaz6161 kanamam ilk zmnlar çoktu şimdi yarada leke geliyor kanamam devammı ediyor oluyor yani
TheLatte Clmycl adet olman normal . Hamile kalabilirsin . Süt koruma olayi falanda yok . Ama dikislerden dolayi 2 sene önermiyo doktorlar kalsanda kontrole gidiyosun zaten sürekli . Hiç bu yüzden düşük yapan duymadım .
Minikuzu Clmycl ne alaka ikiz getirdikten 1 sene sonra tekrar doğum yapanı gördüm. Sadece dikişlere ola ki birşey olmasın diye 2 sene bekleyin diyorlar yoksa hamile kalırsanız da devamlı kontrole gitmek gerek
Deletedmom4444 Clmycl Bunu kim dedi oglum 5 aylikti ikinci bebegime hamile kaldim.Kizim 18 aylikken 4. bebgine hamile kaldim .Hic dusuk riskim olmadi