Deryadila25 Kızlar reflüm var akşam 8 den sonra yemek yemem yasak ama bugun kızım hiç durmadı uyuttum okadar acıkmıştımkş saat 10 da ilacımı içip biraz yemek tedim ama yemez olaydım şansa bebegim uyuyor ama benim aşırı agrım var duş aldım naptıysam gecmiyor
nneslihan Deryadila25 benim hamileliğimin sonlarında çok kötüydü doktor şurup vermişti ama fayda etmiyordu. bunlar şuruptan daha iyi geliyordu birde ayva inanılmaz derecede iyi geliyordu aklınızda bulunsun Kardeşim mide koruyucu içiyor onda da var ama yoğurt onada iyi geliyor
Deryadila25 nneslihan benimde dogumdan sonra cıktı ve hayatım resmen bitti ogunden beri posetlerle ilac içiyorum aynen aklımda bulunsun bunlar
nneslihan Deryadila25 eğer sade kefir içebiliyorsanız için ben içememiştim, doktorum iyi geldiğini söylemişti Benimde hamilelikte çıktı allahım o günleri tekrar yaşatmasın midem ağzımda geziyordum sanki Soğuk sütte mide yanmasını alıyor
Deryadila25 nneslihan evet kefir içiyorum ben ama benimki oyle boyle degil migde agrısından kac kez hastanelik oldum gecen kamerayla bakıldı hem reflü hem gastirit var dedi doktor ömür boyu dikkat ediceksşn dedi bunun yuzunden bebegimi memeden kestim