Huriiii65 Bizim de öyleydi gündüz uykularını düzenlemeye çalıştım. Mesela bebek bu aylarda en fazla 1,5 saat civarı uyanık kalabilir. Örnek vereyim gündüz 8de uyandı mama alt değiştirme biraz konuşma derken esnemeye başlayacak zaten o anı kaçırmadan 1.2 saat uyutun sonra yine uyanıp aynı şekil ortalama 1.5 saat uyanık kalıp yine uyku sinyali aldığınızda yatağına bırakıp kendi kendine uyumasını sağlayın. Zaten uyku sinyalini alıp yatağına koyarsanız gecikmeden sallamaya bile ihtiyaç kalmaz. En son gece uykusunu atıyorum 8de yapacak ki genelde bizim ki 7.8de uyuyo artık. En son 6da uyandırın. 2 saat uyanık kalsın gece uykusu öncesi bi tık daha fazla uyanık kalabilir. Yine saat 8 civarı uyku sinyalini alır almaz gece uykusuna nasıl başlıyorsa aynı rutinleri yapıp yatırın.bizim ki şu an 2 ay 25 günlük ben nerdeyse 1.5 aydır ne sallıyorım ne bişi yapıyorum. Esnediği gibi emzik arkada pış pış müzik kendi kendine uyumuş oluyor. Bebeklerin en geç 9 da yatması ve ortalama 7_8 gibi güne başlaması lazım. Siz eğer ilk uykuyu bu kadar uzun ve erken yaparsanız uykuları güne bölemezsiniz. Gündüz fazla ya da az uyuyan bebek de gece uykusuna direnir. Günlük saatleri düzenlerseniz çok rahat edeceksiniz