zeren04 Merhaba iyi akşamlar kızlar 6ay 15 günlük kızım var ek gıdaya başladım biz mama kullanıyoruz 6aydan sonra cici bebe verilebilir mi acaba sizce sizlerden fikir almak istiyorum Kaçıncı aydan sonra cici bebe verilir şuan verebilir miyim acaba
durucinar zeren04 Bizde 6 aylık olduk ama cicibebeyi evde kendiniz yapın bence şuan ev yoğurdu mevsim meyveleri tuzsuz peynir keçiboynuzu pekmezi falan verilmeli diye düşünüyorum
ecemm-6161 zeren04 bebe büskivisi verilir ama kendin yap canım en sağlıklısı yavastan başla pekmez peynir ver yesin annesi 😊 çorba yap meyvelere başla
Elifsrslmz zeren04 bende yeni başladım ama pekmez vermeyi düşünmüyorum şu an zaten şekeri meyvelerden alıyor muz ile başladım yoğurt ve kabak veriyorum şu an tadım aşamasındayız sebzeler meyveler varken neden cicibebe vermek istiyorsun ki 3 gün kuralını uygulamıyor musun
zeren04 durucinar pekmez kendi yaptığımız var onu verebilirim dimi o zaman kendi yaptığım bisküvi ile beraber karıştırıp versem olurmu
durucinar zeren04 Bizim drum keçiboynuzu pekmezi demişti birde bisküvi erken gibi sanki en doğrusu drunuz ne diyorsa o
ecemm-6161 zeren04 tabini başla canım doğal pekmez peynir kaymak doğal bebekler için reçel yapabilirsin canım meyve püresi sebzelerden başla