Toplumcubirisi Merhaba maden suyu veriyor musunuz çocuklarınıza veriyorsanız kaç yaşından itibaren ve miktarı nedir acaba
Ah_neredeee_vah_neredeee Toplumcubirisi 19 aylık arada biz içerken merak ediyor 1 yudumcuk içiyor içmiyor arası :)
kubrabaygeldi Toplumcubirisi benim kızım 1 yasından beri içiyor şişe şişe 🙈 yeşil şişe görünce dayanamıyor 😵💫
Mervegem Toplumcubirisi 7 Yasından önce önerilmiyor diye biliyorum canım zaten meyveli verilmez sade vermen gerek onun tadınıda seveceğini sanmam.
2papatya kubrabaygeldi bu yeşil şişede ne var 🙈🙈1 yaşındaki ikizlerim çıldırıyor ben içtikten sonra biraz su koyuyorum içiyo zannedip mutlu oluyo 😂😂
Sadecezeynep Valla bi ilk doğduğunda 1 çay kaşığı vermiştim gazı olmasın diye işe yaradı sanırım çok gazlı bi bebek değildi
Maviyesil121212 Sadecezeynep 1 gece önceden kapağını açıp asidi çıkınca mı verdiniz ? Ablam da 2 çocuğuna da aynı şeyi yaptı ikisi de gazsız bebeklerdi
Maviyesil121212 Toplumcubirisi 1.5 yaşından beri içiyor sade soda 1 şişeyi ikimiz içiyoruz o benden bir tık fazla içer 😂
Sadecezeynep Maviyesil121212 yo bi gece önceden açmadım ama doğum yaptığım zaman açtım biraz kapağına döktüm 2-3 saat sonra verdim aynen çok gazı olmadı bebeğimin