Aselllecre Bebeğim hep sağa sola dönük yatıyor kafasının üzerine durdurmaya çalışıyorum durmuyor zamanla mı düzelir 1 Aylık bebeğim
Gizemgnsyagci Aselllecre bebeği zaten sırt üstü yatırma hep sağ ve sol dönüşümlü yatır ki kafası düzgün olsun ve ilk 3 ay yan yatırın derler ani ölüm riskine bağlı olarak
Bhrrzgr Aselllecre doğru olan yan yatması diye biliyorum. Hem gece kusarsa diye hem de kafa şeklinin düzgün olması için
Elvinmeva Aselllecre benşm bebeğimde hep sağa sola yattı şuan 4.5 aylık asla düz yatmıyor uyumuyor düz yatınca
Liona Yaklaşık 4ncü ay itibariyle kendi kendine dönüp uyku pozisyonunu değiştirecek. Ama sırt üstü yatırmak istersen şimdi yanlarına havluyu rulo yapıp iki tarafına koy böylece sırt üstü kalabilir
Aselllecre Gizemgnsyagci ama görenler diyor senin bebeğin hep yana yatıyor düz yatmıyor bende korkuyorum sorun mu var acaba diye
Gizemgnsyagci Aselllecre aman bakma görenlere bebek sefil yatmayı sever kızım da oğlum da yüz üstü yatıyor mesela sen yan yatır ama sağ sol dönüşümlü yatır kafası düzgün olsun 3 aydan sonra nasıl isterse öyle yatıyor zaten
ozlemtuncay 4 buçuk aylığız canım düz yatırsam bile kafası ya sağa ya sola dönük uyuyor çok normal bide doğru olan da yan yatırmak diye biliyorum ben hala gündüzleri sol tarafına geceleri sağ tarafına yatıyorum kafası yamuk olmasın diye
Masalimk Benimki doğduğundan beri bir kere sırt üstü durmadı başı hala da durmuyor 11 aylık kafası da düzgün bir şey olmaz
Gizemgnsyagci Aselllecre tamam işte ne güzel ani ölüm riski için harika bi şey bu çocuğunuzun zaten yan yatması gerekiyor. Gelişim ile ilgili sıkıntı olduğunu düşünürseniz getirirsiniz doktoruna söylersiniz ama nasıl rahat ediyorsa öyle yatıyor demek ki
Aselllecre Gizemgnsyagci ya işin kötü tarafı mardinde yaşıyoruz buraları bilmiyoruz ve hiç iyi doktor bulamadık
Gizemgnsyagci Aselllecre yan yatması İnan kötü bi şey değildir iyi veya kötü doktor yoktur ilgisiz vardır zaten boyun kaslarında sıkıntı olsa aylık kontrollerde size bunu söylerlerdi