Ozlemparlak Merhaba kizlar doğum yapalı tam 3 ay oldu ama benim dikislerim tam anlamıyla düzelmedi hatta benimle doğum yapanların dikişler pürüzsüz çizgi gibi ama benim öyle değil yarik gibi duruyo biri domuz yağı cok iyi gelir dedi sürdüm bugün ama napar bilmiyorum kullanan var mı bilgilendirir misiniz?
HSena Ozlemparlak doktorlar eczaneler boşuna o zaman birinden duyduğunuz üstelik kesinlikle haram olan birşeyi kullanmışsiniz yapmayın böyle
Ay26 Ozlemparlak domuz yağı yanıklar a falan çok iyi geldiğini biliyorum ama açık dikiş yarasına sürmek ne kadar doğru bilemedim. Bana kalırsa sürmemenizi tavsiye ederim, çünkü sürdüğünüz bölge mikroplara açık hassas bir bölge. Daha kötü sonuçlara yol açabilir.
Ozlemparlak HSena haram olduğunu bende biliyorum ama sağlık için kullanılabilir dediler bana ne bileyim aklım karıştı
Ommalik Domuz yağı mı, nerden buldunuz ki onu. Benim de ameliyat yerim kapanmadi henüz yara gibi 7 ay oldu. Doktorum bir iki yılı bulur sabırlı ol dedi. Ayrıca bu ürünü kullanmak ne kadar doğru acaba caiz mi bilmediğim için soruyorum.
Ozlemparlak Ommalik Görümcem buldu bana da bilmiyorum nasıl bulduğunu 7 ayda hiç mi düzelme yok seninde
Begonvillll Ozlemparlak yanık izine çok iyi geliyor. Çocukken bana sürmüşlerdi. Ama ameliyat izi hakkında bi fikirim yok
Tugcesilam Ozlemparlak aman hicte ameliyat izinş takmıyorum kızım 8 aylık oldu duştan sonra bakmıyorum bile doktor bana dogumdan sonra ital bi krem verdi onuda düzensiz kullanıyorum okadar önemsemiyorum yani 😂😂😂😂
Deletedmom_26 Ozlemparlak Domuz yağı sağlık için kullanılırsa haram olarak nitelendirilmezmis eskiler öyle der ayrica onu basur için kullanan ve memnun kalan çok akrabam var tabi temin etmesi çok zor olsada başka nelere iyi gelir bilmiyorum ama kantoron yağını kullansanız daha zararsız sanki
Bella_Karsavuran Kullandığınız makyaj malzemelerinin özellikle rujkarin neredeyse tümü domuz yağı içerir arkadaşlar. Ben bir rus olarak eğer gerçek domuz yağı ise çok işe yarar diyorum tabiki sadece onu sürmekle etki yapmaz çatlaklar için kullandığınız kremlerin içine de karıştıra bilirsiniz bende doğumdan sonra 0 çatlak genetiktir bizde hiç olmadı çok şükür. Ama eşimin kuzenine tavsiye etmiştim baya çatlak vardı onda işe yaradı.
Ommalik Ozlemparlak yani tabi baştaki gibi değil biraz düzeldi ama çok takmıyorum açıkçası. Zamanla geçer nasıl olsa. Sonuçta ikinci bebiş de gelecek ilerde inşallah, sonrasında bakarız ilaç vs kullanmaya 😂
Dn123 Ozlemparlak 20 aydır düz çizgi olmafi. Hem sis hemde kabarık. Bepanthol anti star jel var masaj topu ile satılıyor o fayda ediyor. Birde contratobex var yara izleri icin
balyanakannesi2 Ozlemparlak madecassol kullansaydın geçerdi aslında eczaneye sorsan verirlerdi. Domuz yağı falqn gerek yok böyle şeylere.