OESKIDENDI Güzel hanımlar merhaba! Mutfak dolapları icin önereceğiniz etkili bu kullandığınız ve banyo lavabo wc sarı lekeler kireclenen yerleri neyle siliyorsunuz.? Bu çok iyi dediğiniz neler var ?
eSved OESKIDENDI mutfakta camasir suyu cif vazgeçilmez im yag sökücü olarak da bimin kini kullanıyorum banyo icin su lekeri icin cif powershine mukemmle
minimilena eSved ben de banyo için onu kullanıyorum ya çok iyi musluklara sıkıyorum sürtmeye gerek kalmadan bi su döküyorum pırıl pırıl
Omero21 OESKIDENDI banyo için çifte ün mavi spray i var o süper duşakabin musluk için çok iyi ama maskeyle kullanın rahatsız edebilir yağ için asperox fırın ve tencere için selsil kullanıyorum çokta memnunum
Tatlican OESKIDENDI cif banyo ,cif krem ,çamaşır suyu olmazsa olmazım .mutafak dolaplarını sk sildigim icin kir olmuyor ozellikle birsey almiyorum bulaşık deteryani yeterli geliyor
asellina20 OESKIDENDI ikisi içinde mr. Muscle spreyler var ikili almıştım ben çok güzel yaptılar heryeri.
pogcayanakannesi OESKIDENDI mutfak dolaplarini bulasik tabletinin uzerine sicak su koyup eritiyirum bir kapak ta arap sabunu koyup siliyorum bazende camasir suyuda koyiyorum cok guzel parlıyor.
OESKIDENDI pogcayanakannesi arap sabununu çok öneren oldu ama beyaz böcekler arap sabunu kokusuna geliyorlarmış tableti deneyeceğim.❤🙏🏻