Aysima_025 Kızlar kızım nerdeyse 2 aylık hem meme emiyor hemde gün içerisinde bir kaç kez mamada içiyor sizler nasıl düzenle mama veriyorsunuz kaçar cc veriyor sunuz acaba
Nisa2121 Aysima_025 cnaim benimde iki aylık emzirme uygulaması var süre tutuyor. Her iki göğsümu ya 15dk yada 20dk veriyorum. Sonra 120 cc mama veriyorum. Bizimki maşallah yedikçe fazlasını istiyor.🧿 Ama baktım verdikçe fazla istiyor 90cc düşürdüm. Örneğin sütümü veriyorum. Mama veriyorum. 3 saat aralıklı saatte 1 sütümü veriyorum. mama saati gelene dek.
Archmomm Aysima_025 ben doktorumun önerisi ile 3 aylık bebeğime sabah 60 cc gece uykusundan önce 60 cc veriyorum. Mamayı vermeden emziriyorum mutlaka .
Gamiiak Aysima_025 bebeğim 29 günlük hem meme emiyor memeden hemen sonra 90 cc içiyor canım🥰 bebekten bebeğe değişebilir günde 3 kere mama veriyorum.
tunosum Aysima_025 biz 1 buçuk aylığız. 3, 3 buçuk saatte bir emzirip sonra emme durumuna göre ya 45 ya da 60 cc veriyorum. Doktorumuz gayet iyi dedi.
mavisgozlum Canım ben doymadogini hissettigim zaman hemen veriyorum iki aylıkken 2 ölçek veriyodum baktım hala doymadı tekrar yapıyodum ikinci ayın sonuna yaklaştık şuan 3 ölçek ve 3 numaraya kadar su koyuyorum kalan kaliyo
Aysima_025 mavisgozlum bende 2 ölçek yapıyorum gun de 3 kere veriyorum ama az mi veriyorum diye düşünüyordum teşekkür ediyorum
mavisgozlum Aysima_025 canım valla ben sayısına deil de doymadigi zaman hemen veriyorum sayıya göre sartlabdirmiyorum kendimi
Aysima_025 Fria benim kızımda emiyor bende gun de 3 kere 60 cc veriyorum ama işte düzenli nasıl verebilirim diye düşünüyordum
Birbebekkkbircicek Gamiiak sütünüz az olduğundan dolayı mı peki ben 10 günlüğüm sütüm 2 saatte 60 cc doluyor normal mi sizce sütüm yokmuş gibi hissediyorum
Metehan123 3 ayligiz adam memeyle ask yasiyo mamayi zor veriyprum gece yatarken uzun sure emmemisse 120 cc yakin saatte emmisse 90 cc verip ustune emziriyorum gunde 1 kere almis oluyo mamayi o da max 120 cc
tunosum Birbebekkkbircicek kız nasıl yok sütün. Maşallahı var. Benim 3 saatte bir emzirme sonrası 30 ancak çıkıyor
Gamiiak Birbebekkkbircicek bebeğim erken doğduğu için göğüsümü tam boşaltamıyor uyayakalıyor memede . Çekemediğini sağıp veriyorum . Ama yinede fazlasını istiyor . O yüZden vermek zorunda kalıyorum canım. Bebeğiniz göğüsünüzü her birini 15 dk aktif emiyorsa boşaltıyordur . Ağlamıyorsa rahat uyuyorsa 60 cc 10 günlük yeter merak etmeyin. Şöyle bişi de var makine ile sağdığınız süt göğüsünüzde olan sütü göstermez . Göğüsünüz de süt daha fazladır her zaman . 🥰
Birbebekkkbircicek tunosum ben çok zorluyorum 50 dkyı buluyor mesela şöyle yapıyorum sağ meme de süt gelmiyor damla da olsa sola geçiyorum ondan bi damla sonra tekrar sağ bi damla öyle öyle zar zor 60 oluyor 🤮
tunosum Birbebekkkbircicek benim de 1 buçuk 2 saati buluyordu emzirmem. Dediğim yönteme geçtim😉 serçe parmak ve şırınganın ucuyla ağzını uyarıyorum az az sıkıyorum içiyo. Yarım saatte halloluyo beslenme seansımız böylece
tunosum Birbebekkkbircicek evet hem sağıyordum onu öyle veriyordum hem de arada mamayı öyle veriyordum
BKumsal Aysima_025 Bebekten bebeğe değişir. Ben o aylarda hem sütümden, hem de 30 cc’lik mama veriyordum yetiyordu. Ağlamıyorsa, idrarını yapıyorsa, uyuyorsa yetiyordur verdiğiniz gıda.