Erva-hifa Merhaba anneler bebegim 7 aylik 24 saattir sadece 2 bez degistirdim cisini yapmiyo doktora goturduk d vitamini eksikligi olabilir dedi 10 gun 10 damla ver dedi boyle birseyle karsilasaniniz var mi acaba
Ozdmrkbraa Erva-hifa benim bebeğim de aynı şekilde hatta gece sabaha kadar hiç yapmamış kupkuruydu uyandığında tabi korktum baya bi idrar tahlili verdim kültürü temiz çıktı hamdolsun doktor sıvı tüketimini artırın dedi gece aşırı terlediği için çiş yapmıyormuş yani aslında vücuttan çıkan sıvı girenden daha fazlaymış bebeğinizin bıngıldağına baktınız mı hafif içe çöküklğk var mı benim oğlum da 7 ay 14 günlük
Doguland Erva-hifa benimde sabaha kadar hiç yapmamış sabah yaptı ve bugün çok az idrar yaptı ve rengi biraz koyulaşmıştı bende az su içtiğini düşündüm sadece hiç aklıma enfeksiyon gelmedi
Erva-hifa Seyma097- yasadigimiz yerden daha sicak bir yere geldik ondan sivi kaybetmis terlemis olabilirr
balbocegimmm Doguland bnm de aynı şekilde hiç enfeksiyon olabileceğini düşünmedim. Napmsmuz gerekiyor ki suan
Ozdmrkbraa Doguland dehidrasyon olmuş bebeklerde bıngıldak içe çökükğ olurmuş yaninaıvı kaybı yaşayan bebeklerde santim bu çöküklüğün de dereceleri oluyor ama mutlaka kontrol edilip ona göre sıvı takviyesi yapılmalıdır
Fitifiti Erva-hifa Benim bebeğimin de çok uzun zamandır çişli bez sayısı 2 yi geçmiyor. Onu da dolu şekilde almıyorum. Ama aşırı iştahsız ondan diyorum. 6 buçuk aylık. Bayram sonrası doktora götüreceğim.
pandemibebegi Erva-hifa biz de yakında 8 aylık olacağız. Aynı durumdayım. Paranoyak gibi sürekli bezine bakıyorum çiş yapmış mı diye ama yapmıyor. Çok az yapıyor gün içinde ve biraz sarı. Sürekli su ve meme teklif ediyorum daha başka ne yapabilirim bilmiyorum😣
Yoncaz Ozdmrkbraa emme süresi kısaldı beş dakika emiyor bırakıyor. ve memeyi bazen istemiyor 4-5 saat aç kaldığı oluyor
Imran06 Bizde 6.5 aylığız sanırım sıcaklardan çok terliyorlsr bizimde baya azaldı çiş durumu emziyorum mama veriyorum şu veriyorum ama idrar in rengi baya koyu ve az umarım geçici bı durumdur birçok bebek yasiyor sanırım bu durumu