Zelzele Diyet açtık 1 ay oldu çocuğuma deniyorum 1 haftadir sadece ama sadece sırtında iyilik gibi 3 5 tane sivilce gibi kirmiziliklar var , alerji bitmemişmi, durmalimiyim tecrübeli anneler
Cherryblossom Zelzele kakasını takip et demisti doktorum eger artarsa biraz bekleyin ama kan veya mukus yoksa ben devam ettim. Hava da cok sıcak isilikte olabilir🍀
-Alp- Zelzele canım kendi düşüncemi söylüyorum bebeğinize alerjen olsaydı bir haftadan daha kısa sürede daha yoğun bir etki gösterirdi. Mesela ben süt içtim çok az oğlumun kakasında kan oldu diyeti açamadık. Bir haftadır direk bebeğinize vermenize rağmen bir iki nokta oluşması bana çok alerjik etki gibi gelmedi ki bir aydır siz de tüketiyormuşsunuz. Huzursuzluğu da yoksa isilik olabilir. Tabi ki en iyisini doktorlar bilir canım.
Zelzele Portakal dr.sehir dışında öylesine bi kere gitmiştim cok Dr.degistirdim napicami kime danisacagimi bilemedim
Portakal Zelzele bazı doktorlar küçük belirtileri önemsemiyor aslında yanlış yönlendirmek de istemem ama siz takip ederek ilerleyin isterseniz. İsilik sıcaktan çıkmış da olabilir sırtı çünkü en terleyen yer
Zelzele Portakal evet olabilir cok terliyo malum havalar, takip ediyorum başka belirtimiz yok, kakasi hersey normal
Zelzele -Alp- bnde oyle düşünüyorum sıcaklardan da olabilir diye, önceden bn sut ürünü tukettikten sonra emmesiyle yanaklar falan tepki veriyodu bir cok belirtisi vardi suan sadece sırti başka yerde yok
-Alp- Zelzele gözlemlemeye devam edin yine de anne olarak en iyi siz anlarsınız bebişin tepkilerini. Çok geçmiş olsun 🤲🏻