oykuelf Kızlar kızım 1 yaşına girecek ve bir anda kabız olup makat çatlağı başladı ve çok ağrılı ve sancılı kaka yapıyor. İyi bir doktor arıyorum. Muayene ücreti vs önemli değil yeter ki iyi olsun. Bursa’daki doktor önerilerinizi bekliyorum .
laliko35 oykuelf hayat hastanesi ayşegül ersoy harika bir doktor bir de hayat hastanesinde uğur bey var soyadını şuan hatırlamıyorum ama kendisi de çok ilgili bir doktor
Muhasebeciana oykuelf kesinlikle cekirge doruk hastanesi dr yesim keskin tavsiye ederim her an istediginiz zamanda akliniza bir soru dahi takilsa msj la ulasabiliyorsunuz yarim saat icinde mutlaka cevapliyor biz cok memnunuz herkesede tavsiye ederim
bbmoms oykuelf çekirge doruk Berkan Aktürk 7yildir doktorumuz 200 ücreti telefon la ulaşabiliyorsunuz
zenobiaizm laliko35 kesinlikle harika bir doktor. Kızımı götürdüğümde çok ilgili bir şekilde muayene etti detaylı bilgilendirme yaptı onun verdiği ilaçlarla bebeğim iyileşti.
laliko35 zenobiaizm ya ne zaman watsaptan yazsam terslemez cevap verir doğum yaptığım zaman ilk kontrolumuzu yapmıştı sarılık vardı kızım da o süreçte de çok ilgilendi kan tahlili yapıldı mesela bize eve gidin haberleşelim demişti tahlil sonucu çıkınca ben attım watsaptan hemen aradı yüksek yatış yapılmalı ben nöbetçi dr arıyorum ddi nöbetçi hekim de uğur beydi o da çok ilgilendi biz hastane ye gittigimizde oda bile hazırdı ayşegül hanım herşeyi telefonla halletmişti biz gidene kadar sağ olsun
mustafayamaninannesi Çekirge dorukta evren özboyacıya götürüyorum Cengiz cevheroğlu ilk dr umuz ondan daha memnundum değiştirdim evren hanımı tavsiye ederim bebeğe yaklaşımı güzel sohbeti Güler yüzü iyi 2 kezdir ona gidiyoruz