Busesrmz Napabiliriz. Eşim denize gitti bugğn arkadaşlarıyla bütün vücudu kıpkırmızı. Yoğurt sürdük zeytinyapı vazelin vs soğuk duş hiçbiri iyi gelmiyor napabilirim
Babe Busesrmz Nobetci eczaneye gitme imkaniniz varsa deniz sonrasi icin spreyler var dustan sonra skiyorsunuz butun vucuda rahatlatiyor.yanma hissini aliyor
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Busesrmz Acıbadem yağlı bir krem vardı eczaneden alıp sürsün hiç bişeyi kalmaz.
ikizbabymom Busesrmz lr bulabilirseniz acil durum sipreyi de olur o da alovera özüyle yapılmış en olmadı yoğurt sürün
Taze1mom Busesrmz mustelanın losyonu çook iyi geliyor ben oğlum için almıştım kendim aşırı yandım 2. Gün kullanmak aklıma geldi sürdüm ve acım tamamen geçti
41esra Busesrmz geçensene benim eşim de öyle yanmıştı çok silverdin sürebilirsiniz ama bize hiçbiri fayda etmemişti en son doktora gittik üç gün pansuman yaptılar 🤷
Kubra_2019 Busesrmz Hemen acile gidin 2. Derece yanık olmuştur krem karisitiro sürüyorlar antibiyotikli
Qawsedrf Eğer güneş kremi sürmeden korumasız yandıysa dereceli yanık olabilir, anestol ve silverdini karıştırarak ya da dönüşümlü sürebilirsiniz. Yoğurt deriyi daha da gerginleştirir acısını arttırır, vaselin de yakar cildi emer.. Geçmiş olsun🙄
Esila001 Busesrmz canim bende açık tenli olduğum için denize gittiğimde direk gölgede oturduğum halde resmen hoşlandım kıpkırmızı heryerim yanıyordu hemen bi eczaneye gittik çünkü hicbise fayda etmiyordu aloveranin krem jel gibi biseyini verdiler dolaba koyuyorsun soğuk soğuk sürdüm hep alevini falan hep aldı çok rahatladım yoksa hicbisey fayda etmiyor hemen bi açık eczane bulun derim yoksa yanması acısı mahvediyor
Erencinarinannesi Busesrmz Hindistan cevizi yağlı beyaz bi krem vardı birde badem sütü bi de silverdin yanık kremi bol bol sürün geçiyor
ebrarin_annesi Busesrmz gecenlerde yumurtanin sarisinin yağını cikartip surduklerini soyluyorlardi birileri internetten bir bakin isterseniz o yanik izi icinmiydi yanik acisi icinmiydi cok hakim degilim sadece belki isinize yariycak biseydir diye soylemek istedim 🙏
Yamanikomm Busesrmz solverdin anestol surun sk sk yogurt dahada gerer vucudu bilginoz olsun birde kantaron yag varsa o olu ama silverdin ve anestoll diyorumm