Eda639 Evimiz çok sıcak klima yok vantilatör sürekli çalışıyor bebeğe de esiyor uyanıkken de uyurkende 10 aylık sorun olur mu
BarlasMomm Eda639 ben bebege dogru hic cevirmedim. Hasta olur diye korkuyorum. Duvara dogru cevirdim vantilatörü
[silindi] Eda639 evimde yok annem al diyor direk vurmaz uzağa koy diyo sıcak daha kötü eder uyumaz isilik olur diyo ve haklı da 8 de uyurdu hep zorla şimdi uyuttum yanıyor ev 🤦♀️
Rubab_Mommy Eda639 Ben korktugum icin hic ona taraf cevirmedim.Careyi yerde pencerenin onunde yatirmakta buldum
Cnsulina Valla bende odada çalıştırıyorum ama direk bebeğe doğru tutmayın bence. Ben döndürerek en düşükte çalıştırıyorum
Cnsulina Eda639 valla o kadar sorun olacağını sanmıyorum biraz uzağa koyun yeterli ben öyle yapıyorum yoksa o da bende yatamıyoruz
Gokcebebeginannesi Eda639 bende beşiğin 1 2 metre uzağına en düşükte döndürerek çalıştırıyorm zaten beşikte çukur olduğu için çok gelmez diye düşünüyorum ama iniallah öyle olur😂
BarlasMomm Eda639 valla vermiyor pek ama bebege dogru tutmak da istemiyorum kisacasi evin icinde terliyoruz dus aliyoruz surekli zibin degistiriyorum
ikizbabymom Eda639 duvara verir sadece bize bike faydası yok içerideki havayı dönderiyo zaten ben açıyorum biraz uzağa koyuyorum sadece
Mahbuss Eda639 kızım 6 aylık. 1 aydir açıyorum sabah da gece de ama tek sabit yere esmiyor. Başlığı dönüyor sürekli o yüzden sorun olacağını sanmıyorum
Prensesannesi38 Eda639 asla koymazdım sıcak oluyor evet ama sıcağa dayanır bebeğin hasta olmasını asla istemem çok zor oluyor