IKRA_21 Selam kızlar Annem ve 2 kız kardeşim adanadan geliyorlar bayramın 2. Günü bana gelecekler bide dayımla yengem gelecek. Kızlar patlıcan yemeği yemiyorlar. Ne yapacam diye düşünüyorum. Tavsiye verirseniz sevinirim
Deletedmom0099 IKRA_21 taze fasulye, pilav. cacık yada semizotunu yıkayıp, mısır, salatalık, sarımsakla karıştırıp yoğurtlayabilirsiniz hava zaten cok sıcak bunlar serin serin olur 🌸
mucizelerin_annesi IKRA_21 Canım bayramda bilirsin Adana’da bixim oralar mangal yapılır öyle bir imkanın yoksa kavurma,pilav,cacık yada yoğurtlu bir meze ile servis edebilirsin
Nohutannesi IKRA_21 etli yemek olarak papaz yahnisi yapın. Arpacık soğanlı et yani. Yanına pilav cacık yada semizotu yoğurtlu. Birde çoban salata çok yakışır
Kubra_2019 IKRA_21 meselaaa kuri fasulye pilav semizotlu cacık yada semizotu salatası ben bunu düşünüyorum
ebrarin_annesi IKRA_21 bizim konyada genelde hangi eve gidersen bayram menüsü bellidir 😂😂 Yogurt corbasi Bamya corbasi Etli pilav Su böreği Yaprak sarması Kuru fasülye Baklava - irmik helvası felan olur genelde 😂