Busra3883 Iyi aksamlar. Kizim 45 gunluk 2 3 saatte 1 uyandirip emziriyorum. Saglik ocagindaki hemsire kesinlikle uyandirp emzirmem gerektigini soyledi ilk haftalarda. Hala uyandirip emzirmem gerekiyor mu yoksa onun uyanmasini bekleyim. Uyku duzeni bozulmasin.
29052021 Busra3883 valla benimki uykuya çok zor dalan Bi bebek olduğu için, uyuduğun da asla kaldırmıyorum. Bazen 5-6 saat gidio bu böyle. İyimi yapıyorum kötümü bilmiyorum 🤷♀️ bu arada bebeğim 50 günlük
merve0128 Busra3883 evet uyandırmaya devam edin kan şekeri düşer bebeğinizin doktorumuz bu konuda bizi gittiğimiz her kontrolümüzde söyledi şuan bebeğim 5 ay 6 günlük ve doktorumuz hala 5 saati bulmasın kan şekeri düşer diye hala söyler. Uyandırma değil aslında bezini değiştirin zaten uyanıyorlar öyle emzirin eğer uyanmazsa o zaman uyandırın
Ayca2021 Busra3883 maksimum 4 saat uyumali diyorlardi 4 saatten sonra sekeri dusebiliyormus ben kaldiriyordum
Busra3883 merve0128 5 saat uyandirmak icin beklemem ama 4 saat bekleyim mi . Bakim kendi acikinca uyanacak mi
merve0128 Busra3883 siz bilirsiniz bi deneyin isterseniz. Bana sorarsınız bi doktorunuza danışın derim sizi daha iyi yönlendirir bu konuda 🌸
29052021 Busra3883 hiç uyumayan bir bebek zaten, uyuduğunda da derin dalmadığı için en ufak seste uyanıyor. Yani ne uyurken nede uyanıkken hiç Bi iş yaptırmıyo saolsun😇