Yamannn Merhaba güzel anneler.. oğlum 8 aylık ve park beşik almayı düşünüyorum. Park beşik-yatak kullanan anneler yardımcı olabilirler mi?
Gamze0677 Yamannn pierre cardin Kullanıyorum çok memnunun diğerlerine göre daha geniş büyük ve sağlam 👌🏻👍🏻
2018istanbul Yamannn Şimdiye kadar nerde yattı bebeğiniz bence dar olanlardan almayın ben ilk bebeğimde kullandım 8 Aydan sonra park yataktan bizim yanımıza terfi etti🤪 şimdi 2. Bebeğim oldu o yatıyor park yatakta Kraft kullanıyorum ben yatağımdan memnunum ama 60 a 120ydi yanlış hatırlamıyorsam ebatı daha geniş olsa daha uzun yatardı
Azraemirefe Ben 2 evladimdada park beşik kullanmıştım 3.de yine park beşik aldım netten aldık doğmadan önce markası pek bilindik bişi değil ama çok kullanışlı şimdi 8 aylık oldu alt kademeye indirdim düşme derdinde kalmadı biz memnunuz park beşikten...
Azraemirefe Yamannn papetto diye yaziyo canım sanırım n11den almıştık fiyatında uygundu diye hatırlıyorum internette çok uygun park yataklar bı bak istersen
Yamannn 2018istanbul sepet beşikte yattı hep 8 ay orda zar zor yattı. Aslında büyük bir karyola tipi beşiğimiz var ama onda yatması için odasını ayırmam gerekiyor ama başarılı olamadık oda ayırma konusunda. En iyisi park beşik alalım yanımıza dedik bizde..