ozgeefem AA201207 mümkünse hergün yıkayın birde beyaz sabun çok iyi geliyor isiliklere benim oğlumdaki isilikler 1 günde geçti kremler yaplar işe bir yere kadar yarar diye düşünüyorum havalar çok sıcak olduğu için bebekler çok terliyor o ter de isilik yapıyor hergün suya sokarsanız işe yarar diye düşünüyorum
Miniksncp AA201207 Saf gül suyu iyi geliyor geçen sene ıspartadan almıştım isilik oldukca sürüyorum geçiriyor
AA201207 ozgeefem her gün banyo yapıyor ama ona rağmen oluyor o yüzden başka bir çözüm bulmak istedim teşekkür ederim 🌸
ozgeefem AA201207 tüh, ozaman sudocrem, bebek yağı, bepantol sensidaily birde onları deneyin isterseniz umarım bunlar işe yarar hemen geçer 🙏
Tukuca AA201207 benim de bebeğimde var daha 16 günlük 😢 her gün duş alıyor ama çok sıcak. Kendiliğinden geçer yazıyor internette. Ben de kuru tutmaya çalışıyorum
Miniksncp AA201207 şuan bayram dolayısıyla evde değilim o yüzden markasınıda hiç bilmiyorum ama gülsarayı diye bi mağzadan almıştım katkısız gül suyu dediğinizde herhangi bi yerden bulabilirsiniz sanırım