Sevinc24 Atabsra benim bebeğim tam iki aylık 1,5 aylıkken de uyandırmadım 4 saat uyuyordu şimdi 5 saat uyuyor valla hep böyle devam etse keşke ilk kızım saat başı kalkardı
DOLANDIRICI Atabsra kizim 2.buck aylik bazen gece 1 de doyururum sabah 7 ye kadar uyanmaz bazende 4 saatte bir uyanir bnce uyanfirmayin uyku da beslenme kadar obemli
Metehan123 Ben 40i cikmisti birakmistim uyandirmayi kendi uyaninca emziriyldum ki 2 saatte degil de 3 saatte bi kalkiyodu bence uyandirmayin artik uykusunu da bi rutine bindirin basta nasil alisirsa oyle gidiyo
Zlm Atabsra bana doktor gece iki kere beslense yeter ona dedi 2 ay 10 günlük kızım ben uyandırmadan emziriyodum ama artık beni emmek istemiyo o yuzden her denememde uyaniyo ama siz uyandırmadan emzirebiliyosaniz emzirin bence
Cemreninannesi11 Atabsra uyandırmadan besleye bilirsen 2 kere besle istersen benim kızımda 2 aylık en fazla 3 saat uyuyo sonra uyanıyo emmek için o uyanmazsa ben emziriyorum yinede
emineveminigi Atabsra bizim doktorumuz artık uyandırma uyuyarakta büyür cocuk zaten uyuyorsa karnı toktur kendi aciktiginda uyanır zaten demişti c
Lalalala1 Atabsra benimde kızım 2 aylık ve 40 kı çıktıktan sonra sarılık riskide olmadığından uyandırmıyorum artık ister gece 4 5 saat sonra kendi kalkıyor emiyor uyuyor uyandırmayın ayılırlarsa uyuması daha zor
Belciminannesi Atabsra ben uyandırmıyorum canım artık 2.5aylık oldu 7 8 gibi gece uykusuna yatıyor o zaman 4 5 saat uyuyor sonra her 2 saatte kendi uyanıyor zaten 😬
Yaseminahmetlina Atabsra 2 ay 9 günlük benim minnoş ta 3 saat arayla besliyorum alarm kuruyorum geceleri uyanmadan altını değiştiriyorum besliyorum uyuyor 😍 ama her akşam yatırmadan yıkıyorum rahatlıyor . Uyanınca beslenme fikri aç yatıyor diye uyku tutmuyor beni 🤣