Seydacelik Sütüm yetmediği için doktorumuz doğumdan 2 gün sonra SMA devam sütü verdi. 38 günlük olduk hala kullanıyoruz fakat mamadan hemen sonra kusuyor. Daha önce böyle bir sorun yaşayan oldu mu acaba?
Gulhifa15 Seydacelik bende sma mama kullanıyorum. Doğduğundan beri. Sütüm gelmedi. Gazını çıkarmazsanız kusar bide çok içerse fazlası çıkarır. Onun dışında mama diğer markalardaki gibi çok gaz yapan bi mama değil ben çok memnunum
Oykuaygun Seydacelik bizde başta sma kullandık öğürüyordu sonra aptamile geçtik sizde mama değiştirin bence öyle deneyin bide
Seydacelik Hakanasafinannesi doktor reçeteye yazıp vermişti probiyotiksizmiş 😒 o yüzden değiştirmek istemedim ama sanırım artık tek çare mamayı değiştirmek 🤔
Seydacelik Gulhifa15 az da olsa emzirsem bile gazını alıyorum zaten gazlı bir bebek de değil hatta gaz damlası bile kullanıyorum ama gene de kusuyor. Doktorumuz 120ml mama verebilirsin artık demesine rağmen ben halaa 60ml veriyorum ona rağmen kusuyor. Gerçekten çok çaresiz kaldım artık 😔
Tuba18 Seydacelik bizim çok kusmamkz vardı yediğini komple kusardı süt ürünleri alerjisi çıktı sağım yaparak veriyorum ben de
Klorofil Seydacelik 120 ml mi? 75 gunluk bebegim 90 ml geceli daha 2-3 gun oldu bazen bitiremiyor bi yanlislik olmasin ? Anneler?
Seydacelik Klorofil Doktor öyle söyledi ama bende hiç vermedim 38 günlük bi bebem için çok fazla çünkü hala 60 ml veriyorum onu bile bitiremiyor bazen
Oykuaygun Klorofil 2aya 1 hafta kala geçtik 120ye bebek belirliyor miktarı aslında ama doktorun söylediği miktar baya fazla
Yigitannesii Seydacelik bizde ilk 20 gun sma kullandik hep kusardi. Hatta reflusu oldugunu dusunmustum. Sonra hippe gectik zamanla baya azaldi kusmasi