Seyma_29_ Kahvecolik solomombaby kullanıyorum heryöne modelini bel destekli memnunum ama mamadusbaby ile aralarında çok bi fark yok bence almadan iyice incelemiştim hemen hemen her özellikleri aynı tabi kumaş farkı varsa onu bilemem
EslemDilan Kahvecolik ben pellybaby almıştım her yöne memnun kaldım kumaş ve modelden ama kızım sevmedi oyuzden kullanamamistim bir bakın isterseniz
Kahvecolik Seyma_29_ Bende uzun zamandir araştırıyorum solomom aklima yatti ama kumaş konusu kafami karistirdi yaz gununde iyice terletmesin bide
Seyma_29_ Kahvecolik ben yapı olarak çok terleyen bir bünyeye sahip olduğum için kanguruyu taktığımda da doğal olarak terledim
SedaMeyra Solomombaby kullandim ben cok memnun kaldim. Hatta bir yaz 3.5 yasindaki 17 kilo yigenimi sirtta 1 saate yakin taşıdım belim falan agrimamisti
Kahvecolik SedaMeyra Teşekkür ederim hamilelikten kalma sirt agrim ve bel ağrım hala devam ediyo insallah benide zorlamaz
Nurella______ Haver_saim1 solomombaby her yöne ergonomik modelini bebeğim doğduğundan beri kullanıyorum çokta memnunum