cigdemm kizlar bebegime benden grip gecti sesi bile degisti burnu tikaniyo nasil atlabiliriz bu durumu 😔
Reckless cigdemm sağlık ocağına götürün bence boğazına ciğerlerine bakarlar gerekli bi durum olurss kendi doktoruna götürürsünüz. İlaç yada herhangi bişey önerilmiyor bol bol emzirin diyorlar sadece
NaimeYilmaz cigdemm 7gunluk grıp oldu benımki emzırıyorsan sık sık emzır ben mama verdıgım için takviye bitkisel surup verdı mucıze gıbıydı anında gecırdı
Bts cigdemm benmde bebegm nezle oldu 3 bucuk aylık serum fizyojık sıkıyrm otri bebeyle temızlyrm ve doktor petitus surup verdi canım bizim doktra götür bence daha cok ufaklr cnkü
ikos58 cigdemm sagol canım hepsıne ınsallah. Bıraz hapsırıyordu. Zaten kolık cocuk cıldırıyo ben gazı var sanıyorum tabı dayamadım goturduk doktoruna baktı kulakta enfeksıyon var. Nezle baslamıs ordan kulaga akmıs 😔
Bts cigdemm esenlerde otryrm ben canm avicenna hastanesi esin akcan doktrmz asırı memnunım doktrdn zatn üstüne tanımyem cck doktru
Missi cigdemm Geçmiş olsun. Öncelik le doktora götürün ama evde her gün iyileşene kadar yüzerlik tütetin derim çok faydalı mikropları öldürür derler ben sık sık yapıyorum