cikolatakahve Sevgili anneler bebeğim 18 aylık ve ilk uzun yolculuklu tatilimize gideceğiz. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ebru-isil cikolatakahve calpol ateş ölçer burun aspiratörü ve serum fizyolojik, güneş kremi,şapka,mayo bez, oyuncaklar,bol zıbın kıyafet,müslin,bakım malzemeleri.
sedaykn cikolatakahve Güneş sonrası sürmek için mutlaka losyon alın rahatlatması için. Bioderma After Sun mesela. Sinek ısırıklarına karşı sinek kovucu alın. Ayrıca ısırıldıysa sürmek için krem mutlaka. Nurse Harveys Organics Buzzyderm öneririm. Kaydırmaz patik. Deniz için Newbornun su tahliyeli olanları güzel. Havuz içinse Slıpstop. Ultraviyole korumalı şapka mutlaka olmalı. Yine ultraviyole kısa kollu veya uzun kollu mayo üstler. Yoksa güneş kremi dayanmaz.
Deletedmom0099 cikolatakahve geçen gün listemi yaptım yazayım hemen; 10 tane zıbın 3 müslin, 1 müslin bornoz 6 takım kıyafet çorap 1 hırka yada uzun kollu takım 2 biberon mayo deniz ayakkabısı terlik mayo bez havuz simit güneş kremi şapka sinek kovucu oyuncak toka termos emzik burun spreyi otribebe tırnak makası calpol ateş ölçer
PasaAnnesii cikolatakahve öncelikle ilaçları ateş düşürücü mutlaka yanınızda olsun sinek koruma spreyi alın isilik için ve pişik için krem alt değiştirme bezi ve bez bolca alın ben bol zibin aldım mamaları ek gıdası varsa rendesi kaşığı falan şortu ağız mendili suluk emzigi yanınızda yolda şal olsun serin olursa iki dk sararsiniz havlusu şampuanı deterjani ben zeytinyağında aldım yanıma bir tane yelek aldım uuzn kol aldım yanımda dursun diye tırnak makası burun asiratoru pamuk alidm boynu çok terliyor silmek için aklıma gelenler
cikolatakahve Harika tavsiyeler! Çok teşekkür ederim. 🙏🏻 Peki kolluk olarak neler kullandınız, ne tavsiye edersiniz?