Veslekubra Kızlar 3. Ay aşısı ne gibi etkiler yapıyor erken yada geç olması etkiliyor mu tam o tarihte kaynımın düğünü var farklı ilde vurunabilir miyiz?
Yasemin38 Veslekubra canım özel olarak yaptırılan rota aşısı var ilk doz 3.ayda 2.dozda 5.ayda yapılıyor
Belciminannesi Yamanikomm ben rotayı paralı biliyorum vurdurcam kızıma ama sağlık ocağı kendi vuruyor mu zaten
Belciminannesi Veslekubra kesinlikle bütün çocuklarda risk var ve çocukları mahvediyor ishal ateş o yüzden paralı oldugunu biliyordum ben gidip vurdurcaktım sağlık ocağı vuruyorsa zaten diğer aşılar gibi oraya gideyim
Yamanikomm Belciminannesi Parali hastanede vuruyorlar asiyi alip sorabilirsiniz saglik ocagida ucretsiz yapar belki
Yasemin38 Asmiiin ister doktorunuza yaptırın isterseniz sağlık ocağında yaptırın. Yapılan tarihi mutlaka not alın çünkü 5.ayındada aynı zamanda yapılması gerekiyor
Yasemin38 Yamanikomm aşı ücretli alınıyor. İster sağlık ocağında ister doktorunuzda yaptırabilirsiniz
Ltprknn Veslekubra 3. Ayda özel aşılar var doktorunuza danışmanız gerekir atlamamak gerekir.3. Ayın içindeyken yapılmalı.bir önceki adıyla zaten arasında da belirli bir gün olmalı doktor sizi yönlendirir
merve0128 Veslekubra özel aşı olarak rota virüsü aşısı var ve mutlaka vurulmalı vurulmayan bebeklerde Allah korusun ölüme kadar yol açabilen zehirli ishale yakalanabiliyorlar