Orhanalp Mrb bebeğim 34 haftalık doğdu 24 gündür küvezdeydi bugün eve geldik ama sürekli uyuyo emdiremiyorum orda günde 8 kere 55 cc alıyormuş ama evde ne yaparsam yapayım almıyo kendi acıkınca ağlıyor öyle alıyor ne yapmam lazım bilen bu durumu yaşayan varmı aranızda
Belinayyy Orhanalp kesinlikle ten tene temas canim emzirirken tisortkazak ne giyorsan çıkar bebegini öp kokla sarıl konus rahatlicak ve kendini guvende hissetcek ben eldivenide cikariyodum elini gogsume koyuyordum dokunsun diye bizim ole erken dogumdan dolayi degilde ara ara meme reddi yasadik o zamanlaroyle yaptim
Sdyrn deletedmom342 bende aynı durumdayım 33 haftada doğumum başladı dünden beri sancı çekiyorum bebek çok küçük küvezde kalır dedi doktor
Babe Orhanalp topuklarini ciplakken hafif sık hemsireler oyle uyandiriyor.kafasini oksa yanaklarini oksa ellerini öp altini ac
dilaraefe Orhanalp 27 haftalık doğduk saat bası altını açıyordum uykusu açılsın diye ağlatıyordum nafile içmezdi büyüdükçe kendi istedi onlar kablo yani og ile direk mideyi besledikleri için çocuk çok yorulmuyordu
fduygum Bizimkide uyırdu küvezde yattık uyanması için altını açıyodum kulağıyla oynuyordum zorla mamasını yediriyordum canım sende hiç yılma öyle yap kendinin uyanmasını ağlamasını bekleme
deletedmom342 Sdyrn anladım happy momdan geldiniz yani☺️ Sağlıkla,hayırlısıyla gelsin bebeğiniz🙏🏻 Üzülmeyin ama daha küçük haftalarda doğan bebeklerde var. Ciğerleri gelişene,kilo alımı biraz yükselene dek küvözde durur o kadar
DygEymen Sdyrn korkma cnm allahin izniyle bisey olmuyo bende 33de yattm 34de dogurdm 15gun sonra kavustk simdi 6ay neara gecmis ne kdr degisms buyumus diyorum
Fullmoon Orhanalp 34. Haftada doğdu ya. Normal doğum süresi 40 hafta. Yani 6 hafta boyunca anne karnında gbi davranacak. Sürekli uyuyacak. Bol dinlen. Cok ihtiyacın olacak 😊 sık sık mezirmeye calış. Uyanmazsa altını ac falan. Yoksa sarılık olur allah korusun. Bi kaç ay sonra keşke azcık uyusa diycen. Biraz kendine vakit ayır 😊
DygEymen Orhanalp bizde yasadik ayni sureci cnm topuguns parmagnls vur altini ac ensesini gogsunu fln ovalar gibi yap biyerinden huylanirdir illaki iki saatte bi beslemn lazim