EslemEva_23 Arkadaslar möllers balık yağı kullanıp faydasını gören var mı acaba kızım cok iştahsız doktor tavsiye etti kullanıp faydasını gören oldu mu acaba
Laden EslemEva_23 kızım sıvı olanları içmiyor diye easyfishoil alıyorum ben. Gerçekten onu vermediğimde olmayan iştahı hepten gidiyor. Verince bir nebze yiyor acıkıyor en azından
Eob EslemEva_23 yaklaşık 1 haftadır kullanıyor oğlum. Beraberinde bir vitamine de başladık. İkisi de doktor tavsiyesiyle. İştah konusunda sorun yaşamıyordu zaten ama daha fazla yiyor artık öğünlerini
Krgztuba EslemEva_23 ocean balık yağını kullanıyorum hem tadını seviyor hem iştahı açıldı doktor tavsiyesi ile fiyatıds uygun
Laden Ikrazumra19 2 yaşında. Tadı kokusu portakallı jelibon gibi. Kızım bayılıyor versem bir paketin hepsini yer☺️
Kevseryldz EslemEva_23 ablam kullanmaya başladı kızına severek içiyor çok faydalı bir yap beyin gelişimini de destekliyor düzenli kullanırsanız faydasını görürsünüz
Eob EslemEva_23 zaten yemek seçmiyordu ama porsiyonlar büyüdü balık yağı ve vitaminden sonra. İştahı kesinlikle arttı