Zumra_ Merhaba hanımlar spiral taktırdım 1 ay olacak böyle adet oluyormuşum gibi ama özür dilerim 1 2 damla gelip sonrası hiç bişey yok böyle olup ne zaman düzenli bir şekilde geldi yaşayanlar bu durumu cevaplayabilir mi rica etsem ? 🙏
Yawrupanda Zumra_ bende takmayı düşündüm ama wideosunu izleyince korktum wazgeçtim çok acıdı mı takınca
Defneeem Zumra_ evet normalde kanama artar derler bende 3 4 ay oluyor boyle azalma oldu yani lekelenme tarzında olup 4 5 gundw bitiyor normalde sprialden once 7 gun olurdu
Mom07262 Zumra_ benimde aynı şekilde 1 ay olacak şuan aynı durum bendede var damla damla oluyor doktoruma sordum normal bi ilaç verdi bunu kullan kessin dedi 🤷♀️
EceEgemen28 Yawrupanda hiç acımıyor daha önce alttan muayene olduysan eğer spekulum mu ne o aleti taktığını hissediyorsun sadece spirali anlamıyorsun zaten 3 4 dk sürüyor çok kısa Bi işlem
Zumra_ Defneeem benimde takmadan önce 10 günü buluyordu ama öyle taşacak kadar değil 6 günden sonrası leke şeklinde doğumdan sonra gayet iyiydim düzenli olarak her ay oluyordum kesti mi acaba bende anlam veremedim 🤷♀️
Yawrupanda Defneeem Peki utanarak bişey daha sorcam 😂😂 o ip nasıl duruyor orda yani izlediğim wideoda ipi de sarkıtmışlardı öyle 😂😂onu hissediyor musun 🙈🙈
EceEgemen28 Evrim1906 eşinin hissetmesi mümkün değil cnm korkma rahmin taa tepesine takıyor onu ilişkide o kadsr içeriye girmesi mümkün değil biz 5 sene onunla korunduk
Defneeem Yawrupanda yok o ipi hisstemiyorsun iceride o rahim acilirsa ancak hissedersin yani yenden spiral taktırma pozisyonunda olursan bide kaydigi zaman hissediliyormus diye duymuştum yani takili ama hic bir sekilde belli değil