Htctpc Merhabalar.Bebeğim 2 aylık ve uzamış anne sütü sarılığı var.Doktorum da 2 defaya mahsus mama verebilirsin dedi.Sizce bu mamalardan sonra su vermeli miyim?Yoksa zaten başka mama vermicem için sütüm yeter mi su ihtiyacına?
Babyalina Htctpc mamayı zaten suyla yapıyorsunuz direk su ihtiyacıda karşılanmış oluyor. Emzirirkende su ihtiyacı gidiyor. Bence gerek yok
Mombaby123 Htctpc bize doktor çişini günde 3 kere yapıyosa gerek yok demisdi ben 5,5 aylığa kadar vermedm
Babycio Htctpc canım doktorun ver demediyse verme. Zaten emziriyorsun su ihtiyacını senin sütünden karşılar bebeğin
Htctpc Ravzaaa normalde gerek yok suya anne sütü karşılıyor su ihtiyacını.Ben sadece 2 sefer mamadan sonra gerekir mi diye merak ettim.
Ravzaaa Htctpc Kusura bakma ama su gerekli anne sütü alsa dahil (Yazın) bu sıcakta gerekli bi damla da olsa verin annesi sizsiniz kararı siz verin ama bu sıcakta dili damağı kururr yani☺️
Yusuf44 Suyu bukadar zararlı bisey mış gibi görmeyin lütfen su çok faydalı havalarda aşırı sıcak yazıktır bebeğe verin su
Mombaby123 Htctpc yengem yigenime 6 aya kadar vermedi bi sknti da olmadı anne sütünün yarısı su bence verme canim yinede sen bilirsin bende vermedim ama çiş sayısına bak 3 kere yapıyosa verme dediğim gbi en iyisini yine de sen bilirsin canm benm
xrtalafx Htctpc Benim kızım mamayla büyüdü ve doktorum mamadan sonra 2 çay kaşığı su ver dedi verdimde yani ki yaz günüydü emıyosa suyaa gerek yok saglıcakla büyütün
Kevseryldz Htctpc doğduğundan beri mama meme ilerliyoruz ilk günler bir iki çay kaşığı verdim şu an iki aylık gümde 30 cc kadar veriyorum havalar sıcak olduğu için rahatladığını ve daha kolay kaka çiş yaptığını anlıyorum