Yerfistigininannesi Cananby bende çok gazlıydi arada veriyodum ama anxa iki tatlı kaşığı kadar 2aydan sonra vermedim
gulapikk Cananby sen çok fazla veriyorsun 30 cc baya fazla canım çocuk aptallaşır yapma. 1 iki maksimum çay kaşığı yeterli. Bence onu bile verme ama sen daha iyi bilirsin
Bireylulmeselesi02 Cananby 30 cc içine katıp mı veriyorsunuz yoksa direk 30 cc veriyorsunuz anlamadım🤔
Mevakemaleyna Cananby rezene bir çay kaşığı cok huysuzsa veriom zorda kalmadıkça asla vermiyorum ben iciyorum koca bir bardak
Cananby mom24532 2aylıkdan berı ama 1cc ıcerdı artık verım sanırım korktum sımdı bısey olurmu bebegıme
mom24532 Cananby valla benim kardeşim suan 5 yaşına girecek doğduğunda kolikti asla susmuyordu bız rezene yapıp bir kaç çay kaşığı veriyorduk. 15-20 günlükken hiç bir şey de olmadı. Yani yanlış yönlendirmek istemem ama bir zararını görmedik biz
Cananby mom24532 nekadar kac aya kadar verdı pekı ya tercubesız ım sanırım bıraz tek buyutyorum ve 🤦🏻♀️😪
semaahmet Cananby çok fazla kuzum o ben hep verdim ama sadece iki çay kaşığı iki günde bir verdim hep dört aydan sonra vermedim bidaha