Minikannesiii0655 Kızlar bebeğim bugün 1 aylık oldu tam hergün helva yiyorum süt olsun diye ve helvadan midem bulandı 2 gündür kaşıntı aldı her yanımı ve ishal da oldum söylemesi ayıp bebeğimin alerji gibi oldu eli yüzü helvadan diye tahmin ediyorum nasıl geçecek bu durum yardımcı olur musunuz 🥴
Jument Minikannesiii0655 bana da helva süt yapar dediler , doğurunca deli gibi helva yedim.. sanırım bebeğime dokundu , alerji yaptı.. tabii doktora gittik , kortizonlu krem verdi.. şimdi helvayı asla ağzıma sürmüyorum. Susam ve tahin de yemiyorum..
Kuzeybabyy Minikannesiii0655 çok yemeyin belki tahin dokunmuştur sizede bebeğede onun yerine bol yeşillik hurma patlamış mısır yiyin kuru dut alın ve biraz su ile kaynatın soğuk veya sıcak için ben çok faydasını gördüm bi ara sütüm çok azaldı bunlar sayesinde arttı🥰
Nohutannesi Minikannesiii0655 sütü emzirmek, su ve dinlenmek arttırır. Helva sizi sadece susatarak süt arttırmasına yardımcı olur. O kadar ve boşuna kilolar alırsınız. Bol su için, uzun uzun sık sık emzirin ve fırsat buldukça dinlenin. Başka bir şeye gerek yok