Hafisee 11 günlük benegim var gece 1 den beri uyumadı delirdim artık emziriyorum altını alıp gazını cıkarıyorum bidaha meme istiyor 45 dk falan emmek istiyo napcam nasıl uyutcam yardım edin . Uykusuzluktan kafam patlıyor
Smsnannesi Hafisee benim de öyleydi 40 çıkana kadar da öyle devam etti endişelenmeyin geçecek o günler biraz sabır ü
Taze_annecik Hafisee Benim bebeğim de 5 günlük karnı doyuyo altını değiştiriyorum gazını çıkarıyorum ama sebepsiz agliyo agliyo durmuyo özellikle gece yatacagimiz vakit kundak yapıp kucağımda biraz salliyorum poposuna vurarak sakınmıyor.
Deryadila25 Hafisee canım senin yıne kücük anlatım benim 4 bucuk aylık gece 12 den beri sallıyorum yataga giriyorum aglıyor bebekler boyle yapacak bişe yok
Hafisee Woody sütüm. Var bir memeden emerken diğerin den de akıyo maşallah o derece sütüm var ama delirdim napcam böyle uykusuzluktan öldüm
Smsnannesi Hafisee ben de öyleydim bir de lohusalık cok fenaydım gerçekten çok iyi anlıyorum . 10-15 saat aralıksız uyumadığı oluyordu . Hastaneye bile gitmiştik neden uyumuyor diye 😊
Taze_annecik Hafisee elleri sürekli hareket halinde olması da onu uyutmaz benim bebeğim de aşırı hareketli kumdan yptm sırtını sıvazladım bol bol okudum sakinliyor