Melllisa Kızım 6 aylık ve ilk defa kahvaltı yapacak tadım yaptırdım tabi 3 gün kuralına ve herşeyi yiyordu ayrı ayrı vermek istiyorum ne bileyim yumurta labne ve cicibebe ve keçiboynuzu verebilir miyim ayrı ayrı veren var mı (tabikide ezerek)
Asafeda Melllisa ben ole veriyirdum hala da ole veriyorum yumurta sarisi peynir veya labne bebe bisküvi pekmez de olebikir ama pekmezi ayri veririsen daha iyi olur zaten bebe buskivi tatli oluyor
Hakanasafinannesi Melllisa ben hiç bebe bisküvisi vermedim kemik erimesi yapıyormuş sağlığı için kendim yapıyorum büyük küçük gelişimi yavaşlatıyormş elinizden geldiğince hazır gıdalardan uzak durun ☺️🥰
eymenkerem Melllisa bulamac ve pure onerilmiyor zaten ayrı ayrı verin. Yumurtanın sarisini az bir tereyag ile pişirin yanına peynir pekmez ayrı ayrı daha güzel yiyorlar ben hiç bulamac sejlinde vermedim
Hakanasafinannesi Martannesi12 bizimki 1 aya kalmadan bitiyor her gün kahvaltıda yaptığım için ama tam olarak bilmiyorum tazelikte biterse iyi olur diye düşünüyorum🥰🥰