yaseminoztrk Kiziveannesii kilosuna bağlıymış o 10 kg tam bir ölçek. Ona göre hesap edebilirsiniz. Şırıngayla 5 cc yapıyor. Ateşi varsa az vermeyin bizde bir çay kaşığı veriyorduk yetersiz geldiği için düşmemiş ateşi hastanede tamamladılar.
irva Kiziveannesii 8 aylık oğlum doktor herhangi bir durumda 1 tatlı kaşığı ver çay kaşığı yeterli gelmez demişti daha en son.
Esen_93 Kiziveannesii benim kizim 7 aylikken dislerden ateslenmisti ve dusmuyordu da. 1 cay kasigi calpol yetersiz gelmisti. Doktorumuz dolven ve calpol u donusumlu verdirip dolveni 1 tatli kasigi verdirmisti. Calpol daha hafif agri kesici onun icin 1 tatli kasigi ver.
Ayalayay Kiziveannesii arkadaşım dediği gibi 5 kiloya yarım 10 kiloya 1 ölçek veriliyor. Bizim dr 1 yaşına kadar dolven pedifen önermiyor
Eminelif20 Kiziveannesii Merhaba canım. Biz 3 gün sonra 8.ayımızı bitiriyoruz nasipse. Doktorumuz dişleri çıkıyor huzursuz olduğunda sabah akşam 1 er tatlı kaşığı kadar verebilirsin dedi 👍
Dhi Kiziveannesii geçen hafta oğlum ateşliydi baya. Ben yarım tatlı kaşığı veriyordum götürdüğğm iki doktorda 10kilo üzerine bir şırınga dolusu verebilirsin dedi yani o da en az 2 tatlı kaşığı yapıyo😳 bu arada bebeğim 10 aylık ve 9,5 kilo
mihrosum Kiziveannesii bebegınız kac kg ise yari cc verilir. 10 kg bebe 5 cc 8 kg bebege 4 cc gibi. Dogru olcu budur