momandid Kızlar 4 ay 21 gunluk oglum var. Saglik ocağı kan damlasi verdi (vegaferon). İsterseniz eczaneden daha iyilerini alabilirsiniz dedj hemşire . Bu damlayı oğlum her kullanmada kusacak gibi oluyor. Öneriniz var mi. Simdiden tesekkurler😇
2papatya momandid sidefer derim ben içeriği de temiz tadı da çok güzel kızlarım şişeyi görünce yanıma koşuyo 😂😂 fiyatı 80 TL civarı bişey
Asilturk Deletedmom896 bende yeni aldım açken mi veriyorsunuz nasıl önerildi size iki eczacı farklı kullanım söyleyince kafama takıldı
MeteNaz momandid ocean microfer kullanıyoruz. Ama süt ürünlerine alerjisi varsa sidefer öneriyorlar :)
Edakara momandid canım bana da hemşitr verdi ama bende kullanamadım kendi çocuk doktoruma sordum kan tahlılı yapmadan önermiyorum dedi gerek olup olmadığına bende kullamadım şuan 5 ay 20 günlük hemşire 4 aylıkken vermişti doktorumda 6 7 ayında tahlil yapıp ona göre veriyorum dedi ama kullanmadım için bi sorunu olur mu acaba
momandid Edakara bize de beyin gelisimi icin onemli kullanin dedi heemsire. Aslnda düşük degilse degerleri kullanmak sacma ama.bilemedm