Merhaba guzel anneler Kızım doğduğundan beri mama- meme şeklinde gidiyoruz 2 ay olana kadar hip combiotik kullanmıştım. Yeşil mukuslu kakası vardı ve hep suluydu. Testleri negatif gelmesine rağmen Süt allerji diyeti yaptım relaktaz damla kullandık ve evolvianin rp yanı laktozsuz ve sut allerjik mamasına geçtik kızımın kaka sorunu gecti.5 aylıkken tekrar test yapıldı yine negatif çıktı doktor diyeti kes dedi mama olarakta tekrar hip combiotik denedim kakası tekrar yeşil ve mukuslu oldu 2 günde.sonra evolvianin nutripro plus kullanmaya başladık yine bir sıkıntı yaşamadım. Suanda 7 aylık oldu evolvia kullanıyorum fakat araştırmalarımda maltodexstrin yanı seker ve kazola kanola Palm yağı olduğunu ve zararlı olduğunu gördüm. Tüm mamaları araştırdım. Similacta bunlarin hic birisi yok ama nette anne şikayetleri bebeginin hep yesil Mukuslu kaka yaptığına dair. Kullanan var mi? Böyle bir sıkıntı yaşadınız mi ? Birde kızımın 2 aylıktan beri kan tahlillerinde kalsiyum fosfor magnezyum gibi değerleri yüksek çıkıyor ayda bir endokrinolojiye kontrole gidiyoruz. Doktor mamayla alakası yok dedi ama Mama içeriklerine baktım en yüksek oranlar hep evolvia da. Bu sekilde bir sıkıntıyla karşılaşan oldu mu ?