4072020 Kızlar o kadar üzülerek izliyırdum müge anlıyı hep kızları Büşra’yı suclamıştım hareketleri o kadar inandırıcı gelmiyordu. Bugunde abisi açıklama yapmış yanlış kişiyi öldürmüş katil orasu bir köy herkes birbirini tanır sizce de sacma değil mi? Bana başka bir iş olduğu kanıtayım yoksa 3 yıldır neden acıklamasın katilde Büşra gil gözaltına alınıp sorguya gıdınce açıklasın?
Kadifemsii 4072020 neden birden itiraf etmişler ki 🤷♀️ Birşeyler var gibi ama umarım bunlar gerçeklerdir
Furug 4072020 kimse inanmadi.ben de. Ben bu 2 kisinin bir sekilde sucu ustlenmesini sagladiklarini dusunuyorum Gercekse de busranin bunca sacmalamasinin sebebi emin olamamasindan.ama oyle ama boyle ortada bir seyler dönmüs ki busra fena afaalliyordu
theAna 4072020 orası küçük bir yer değil. Ayrıca tutulan katil dışarıdan biriymiş. 3 yıldır üstüne bu kadar düşülmediği için sonuçlanmamış olabilir. Altında yatan başka şeyler var bence.
4072020 Furug bnde oyle düşünüyorum yoksa müge anlıda itiraf ederdi neden gözaltına alınınca itiraf etti
VSD-61 Furug o 2 kişi katil değilki azmettirici katiller aranıyor Müge anlı sezon finali olmadan yanlış eve girmişler diye 1 program konuştular
Yavrukartalim1 Peki ellerinde çıkan o barut izlerini kim, nasıl açıklıyor? Birde betulun ugura hadi kalk gidelim yoksa cezaevine gircez diye fisildamasi hiç gitmiyor aklimdan
Esraa- Yavrukartalim1 bn bu abdullH başdemirin emnyetle valiyle fotolarını gördkten sonra, şüpheler ona çeklmesin diye barut izinin uğur ve betülde varmş gbi gösterdiklerini düşnyrm.