Ecemdefne2 HaticeClk atağı tutacak gibi olduğunu anladigimda önce sakinleştirir sonraa kucağıma yatirip pat patlayip hafif sırtını pış pışla evde dolanarak uyutmaya çalışarak atlatiyorum ile uyuyor zaman sonra
kitapkurdubebeninanasi HaticeClk ne yaptıysam care olamadim bebeğime ilk 4 ay kolikti bebeğim ah ne geceler yaşadık birlikte ama sabretmek gerekiyor… en son sling gibi annem sırtıma bağlıyordu evin icinde tur atiyordum uyuyakaliyordu saatler sonra tabi😔
Oykuaygun HaticeClk bizim 2.ayda bitti ilaçlar sayesinde. Kuzum gazdan kıvranıyordu çok büyük ihtimalle sizinki de öyledir. Ağlaması şiddetlendiği zaman battaniye ile sallıyorduk eşimle çoğunluk fayda ediyordu ama etmediği zaman da oldu tabiki. O zamanlar kafayı yiyordum 😅
25moonlight2021 Biz bebek arabasıyla gezdiriyorduk, kendi arabamızla gezdirip uyutuyorduk, beyaz gürültü dinletiyorduk, duş aldırıyorduk o şekilde atlatıık. Allah kolaylık versin
Ecemdefne2 kitapkurdubebeninanasi Akşam saat sekizle 11 arası durmaksizin sebebsizce ağlıyorsa ne oluyor ozman Herzamn öyle kolay sakinlestireniyorum tabiki carsafda sallliyoruz saatlerce ama en çok kucağıma alıp hoplatarak pışpıslayarsk geçirmeye çalışıyorum onlar bile fayda etmeyebiliyir bazen
Ftmomrgkhn HaticeClk evet haklısınız biz yoksa hastanelik oluyorduk mecbur kalmıştık şimdi çok fena alıştı tabi evde iki tane beşik var bizimki carsafta uyuyor🙂
Zeynephatice HaticeClk biz sancısı tuttuğunda dr gidiyorduk her dr sabır derdi bizde böyle büyüttük derdi gerçekten de öyleymiş.arabada gezdiriyorduk beyaz gürültü ılık duş ayakta kundakta sallama ama o zamanı gelince susuyordu.ağlamaktan göbek fıtığı olmuştu.şimdi aklıma bile gelmiyor o günler unuttum.bol bol dua edin ve sabır edin🙏İnş bir an önce geçer
Teemo07 HaticeClk yok anam yok. Biz 1 bucuk ay çektik çığlık kıyamet. 🤦🏻♀️ Şükür baya azaldı suan 3 aylık.
Zlm HaticeClk ben kucağımda ziplatiyorum öyle bazen susuyo ama beklemekten başka çaresi yok 2 ay 10 gün oldu yakında biter diye umuyorum
HaticeClk Mom07374 Google da yazabilirsinz kolik bebek belirtisi diye gaz olan belirli saatler de durmayan bebeklere deniliyor