Ftmvrs13 Hanımlar 2 yaşında bi kızım var.. Birde 5 aylık kızım var büyük kızım bu ara o kadar hırcın ki ne desem tersini yapıyor haliyle kızdığım zamanlar da oluyor malesef sonradan çok pişman olsamda kendimi tutamıyorum kızıyorum bu ara uyurken sürekli ayaklarını kollarını karnını neredeyse bütün vücudunu okşatıyor bana yani sevdiriyor gün içinde de seviyorum tabi öpüyorum kokluyorum oyunlar oynuyoruz ama bu kendi vücudunu sevdirme işi uykuya geçmeden önce oluyor sizce neden bunu istiyor onu yeterince sevmediğimi mi düşünüyor acaba çocuk psikolojisinden anlayanlar bana bişeyler söylerse çok sevinirim ona göre kendime çeki düzen vereceğim çünkü
ipek39ela Ftmvrs13 Ya bence bir kere bile olsa uyumadan önce yaptiysaniz direk alışkanlık olmuştur rutin olarak görüyordur yani, benim kızım desteksiz uyuyor 21 aylık ama inanın sadece bir kere yanına yattım o da karnımın üstüne koydu başını ve ertesi akşam aynı şekilde uyumak istedi 🙈 bence hiç kötü düşünmeyin yani siz kizsaniz da harika bir annesiniz. Hepimiz insanız ve bazen sinirlerkmiz tasma noktasına geliyor yalnız olmadığınızı bilin 💗💗🥰🥰
kerem_imm Ftmvrs13 biz 2 ay önce taşınma sürecine girdik. 1 hafta oğlumu sabahları babaannesine bıraktık akşama kadar. Gün içinde yanına gidip geldik evlerimiz çok yakın zaten. Ama ona rağmen oğlum gece onu uyuturken kucağıma oturup anne beni sever misin dedi. Ondan sonra bunu bir kaç kere daha yaptı. Taşındıktan sonra eskisi gibi tüm gün onunla ilgilendim ve artık söylemiyor öyle. Sanırım onu yeterince sevdiğinize emin olmaya çalışıyor. Gün içinde biraz daha zaman ayırmaya çalışın.
FnurGokcan Ftmvrs13 oğlum 23 aylık, bir gece uyutmadan önce karnını okşayıp cici oğlum tatlı oğlum diye sevdim ve o geceden sonra her gece uyumadan önce kendini sevdiriyor, aşırı mutlu oluyor, bence çok normal☺️
Ftmvrs13 ipek39ela ya zaten İnan’ın her gece saçlarını okşayarak yatırıyorum asla kimseye bırakmam yavrumu ama ben ne bileyim öyle kolumu bacağımı sev diye gösterince bi düşündüm yani acaba kızdığım için mi öyle sevdiriyor kendini diye bu arada çok teşekkür ederim
ipek39ela Ftmvrs13 Yok yok hiç korkmayın, ben de mesela öpüyorum uyumadan önce yanağından gıdısını gösterip burayii diyo, sonra ayağım, elim, derken heryerini öpüyorum 🙈🙈
Asel_sahra Benim de kizim 4 yaşında kardesi dogdugundan beri hosuna gttigi seyi ikinci defa istiyor onceden oyle degildi normal bnce
Ozgeersin Hiç öyle düşünmeyin bütün günümü oğlumla geçiriyorum ve kızma durumu söz konusu olmuyor bizde. Ama ayaklarını öptürerek uyuyordu geçen haftalarda bir şeyi hemen alışkanlık yapıyorlar. Eminim iki evladınızada gerekli özeni gösteriyorsunuzdur.
Ftmvrs13 Ozgeersin ya inşallah alışkanlık olduğu için yaptırıyordur diğer türlü kendimi suçlayacağım çünkü ve İnan’ın küçük kızım bi kaç ay önceye kadar o kadar ağlardı ki o zaman bile kızmazdım büyük kızıma yani ona kızmam hep yaptığı yaramazlıktan allah aşkına dolap açıp yoğurdu çıkarıp ayaklarını içine sokuyor gülsem mi ağlasam mı çikolata veriyorum yarısı yerde yarısı gökte yarısıda koltukta hiç yapmazdı böyle şeyler yeni yeni yapıyor haliyle bir iki derken üçüncüde sinirleniyorum artık
Ozgeersin Ftmvrs13 Bunları yapması da çok doğal inanın kardeşi olduğu için değil benim oğlum tek bunların daha beterini yapıyor ama ben kızınca da birşey fark etmeyeceğini bildiğimden anlatıyorum tamam diyip yine yapıyor elinden alıyorum. Ağlıyor tabi ama napalım her istedikleri de mantıklı olmuyor.
Ftmvrs13 FnurGokcan ay ağzınız bal yesin bizim ki de umarım o yüzden sevdiriyordur kendini çok cimcime çok yaramaz oldu ya 🤪
Ftmvrs13 Ozgeersin ah bu 2 yaş sendromu bizi çok yoracak anlaşılan allah yardımcımız olsun ya çok zor gerçekten elimden geleni yapmaya çalışıyorum onun için ama bugün acaba yeterli gelmiyor muyum diye bi düşündüm yani açıkcası
Ozgeersin Ftmvrs13 bunu bende düşünüyorum her gece ama daha ne yapabilirim diyorum oyalayacak sürekli birşeyler yaratıyorum hergün dışarı çıkarıyorum. Yorulmak nedir asla bilmiyor sendrom baya zorlu bir süreç.
Ozgeersin Ftmvrs13 Etkinlik olarak yeni oyunlar üretmek açısından sıkılmaması için. Gününü keyifli mutlu geçirmesi için neler yapabilirim diye düşünüyorum hep.