Seraay_Aytac benim çocuğumda 1 ay önceden dunyaya geldi 9 aydan 4 gun almişti biz doydu sanıuorduk emiyor biliyordum meğer çekmiyormuş sarılık geçirdi tum vucudunda 40 gün sürdu şuan 52 günlük ama yüzünde hafif var yine sarılık sütüm benimde gelmiyordu ama goguslerim sisti sütün gelmesini engelleyen en buyuk faktor stres bence çok baskı oldu buyukler tarafindan bana hersey yedim yine sutum gelmedi ama stresten uzaklastm cocugumla ilgilendm ve guzel anne olacagm dedim çok sukur surekli yiyor ama Allaha sukur yetiyor ama yine aoyleniyorlar çocuk aglayinca sutunmu yok deyip piskolojik baski yaparlar sen en onemlisi kendine guven ● Stres yapma●gunde 3 litre su iç en az su kanallarini acar●gogsunu ilik suyla yika sicak suya bezi batır goguslerine tampon yap oyle içir ● cocuk almiyor sa yine memeyi sutunu sag sagdiktan sonra cezveye sicak suyu koy biboronu icine koy hagifiliyinca cocuga ver● tahin helvasi beyaz -tahin pekmez -bol yeşillik-en onemlisi su bulgur pilavi ye ●aci baharatli seylerden uzak dur yrmeklerine cocuk gazliysa kimyon hafif dok oyle ye ●cig seyler yeme sosis sucuk gibi ●bol hareket et