squirtle Kızlar merhaba oğlum 10 aylık ve su içmiyor doktorum her ek gıda sonrası sun demişti ilk ek gıda döneminde kaşıkla biraz içiyordu 10-20 cc fln ama şimdi onuda 2-3 kaşıktan sonra oyun yapıyor püskürtüyor😅 akıtmaz alıştırma bardaklarından aldım damağıyla oynuyor biberondada öyle.. mini bardaklardan aldım ondada ağzında bekletip üstünü ıslatıyor😅 bi 4 aydır çok zorlama dedim ama artık sıcaklarda geldi korkuyorum susuz kalcak diye
Naimeulger squirtle benim oğlumda hiç su içmezdi canım emzirmeyi bi bıraktım maşallah şimi çok güzel içiyor emziriyosan sütün yüzde 80 i su diyolar o yüzden pek ihtiyaç duymuyolar
Naimeulger squirtle hımm ozmn bi doktoruna felan danış canım yada oyuncaklı suluk felan al dikkatini çekecek bşey olsun dene istersen
yaseminblge Kızım doğduğundan beri emzik, biberon, diş kaşıyıcısı, ve alıştırma bardağı olmak üzere hiçbir şey kabul etmedi. Suyu sadece bardakla içti. Hala da öyle devam ediyor 🤦♀️
squirtle yaseminblge yaseminblge şimdi bardakla denedm 2-3 yudum sonra ittiriyo.. birde oyuncaklı bardak deneyeyim sağolun☺️
ipekkizimm squirtle pipetle icirmeyi denediniz mi? Kizim dogdugundan beri ne biberon ne emzik aldi. plastik uclu seyleri hep isirdi parcaladi. Pipetle icmeyi ogrettim 1 yasinda 3 4 aydir masallah cok guzel su iciyor wee baby pipetli suluğu ile
ipekkizimm squirtle kullanir kullanir sevdigi bir icecek ile deneyin once. Parmaginizla pipetin bir ucunu kapatin icine doldurun icecegi biraz cekince bardağa koyun cekmeye devam eder. Boyle ogreniyolar zaten bir kere cekerse hep ceker