Glittery Selam herkese 5.5 aylik kizima cok uzun bir aradan sonra mama verdim 2 gundur kaka yapmadi normalde gunde 3-4 defa yapardi. Huzursuz degil ama her aglamasini acaba kabiz mi diye dusunuyorum. Sizce kabiz midir ve zeytinyagi icirmek disinda ne yapabilirim? Simdiden cok tesekkurler cevaplariniz icin
Gigyyy Glittery on güne kadar normal diyor doktorlar ,huzursuz değilse ,ağlamıyorsa sorun yoktur, kabız değildir .Zeytinyağı tek başına icmemeli zaten, 1 çay kaşığı mamasina katabilirsiniz rahatlatır,biz çok faydasını gördük doktorunuza danışın tabi
MMuratHan Glittery Endişelenmene gerek yok canım 2 aylık bebeğim mamayla besleniyor 3 4 günde kakasını yapıyor kıvamı normal sıkınması yok doktor mama verdiğinden korkacak bişey yok dedi sende endişelenme 1 hafta 10 güne kadar yapmazsa kabızlık oluyormuş sadece bir defa 5 gün falan yapmamıştı sıkınmaya başlamıştı çok ince kulak çubuğuna birazcık vazelin sürüp poposunun deliğini uyardım bezini bağlamadan yapmıştı bende burda okudum ama çok dikkatli ol eğer çok fazla itersen çubuğu yara olabilir
Mervesrrtrkmn Glittery merhaba benım oğlum 1,5ay kabız oldu.doktor doktor gezdık ve aptamıl prosyneo 1 kullandık (0-6ay) ve 2gün ıcınde sorun çözüldü çok şükür.sımdı aptamıl prosyneo 2numara kullanıyoruz K gıda yemesıne rağmen. Zeytın yağına serçe parmağını batır yavaşça nazıkce poposuna deligine masaj yap yavaş yavaş ben çok öyle yaptırdım kakasını
Glittery Gigyyy mama vermiyorum uyuusun diye persembe aksami verdim su an cok pismanim :( anne sutu aliyor normalde :(
Glittery MMuratHan sadece 2 kere mama verdim yani bu normal mi gercektrn cok pisman oldum. Eger kabizsa nasil anlayabilirim
Mervesrrtrkmn MMuratHan ayy vazelin yakar ya popoyu doktorlarımız hiç tavsıye etmedı böyle şeyler oğluma
Glittery Mervesrrtrkmn cok gecmis olsun 🙏🏻 Zeytinyagini kulak copune batirip biraz yaptik ama olmadi :( kabiz olunca nasil oluyor nasil anlayabilirim olmama ihtimali var midir acaba