aysecikaysima bu hip çok uyku yapıyor mu bebeğim banyo yaptirdim yatırdim uyuyor uyandirdim zorla 30 cc mama verdim yine uyuyor uyanmadi birde bebeğim kakasini yaparken zorlanıyor sonra yapıyor böylemi oluyor 1 aylik kizim
Minikbirel aysecikaysima benmde oyle canım hipp kullanıorm 1 aylık benmde ama ondan kaynaklanmıyor mamadan değildir yanı banyo rahatlık vermiştir ben artık uyandırmıyorum ne zaman uyanırsa o zaman yediriyorum zaten acıksa kendi uyanır
Aysenil_ aysecikaysima ben 3 aydır kullanıyorum hiipin öyle bir etkisi yok ama bebeğin karnı tam doyduğundan uykuya dalışı kolaylaşıyor ondan uyuyordur.
Tugba2626 aysecikaysima benimki 15 günlük sabah 8 de bir uyanıyor akşama kadar huysuz ve uyumuyor. Bende hipp i bırakacağım
aysecikaysima Bebeğim sarilik oldu oyuzden kilosu zaten düşüktü uyandirip sürekli verdim simde 1 aylik olduk hem mama hem anne sutu ilerliyoruz oyuzden korkuyorum uyanmıyor diye
Linakaya aysecikaysima hip kullanıyorum ama tek sorunumuz çabuk acıkması protein oranı diğerlerinden düşük ama içeriği en iyi mama vazgecemiyorum
Larinaz Bizde hip kullanıyoruz.24 saatin 18 saatini nerdryse uykuda geciriyor.yani 4 saatte bi anca uyanıyor.napsam bilemedim bende uyandırsammı uyandırmasammı.kafamda deli sorular 🙈