Zumra_ Tugbae inşallah sende olmaz ben 40 çıkar çıkmaz adet olmaya başladım her ay düzenli olarak sütün tadı değişti azaldı 6.5 ay zor dayandık ve son buldu emzirme
Fasulye12 Tugbae ben 7. ayımda oldum bu ay olmadım 10 gün gecikti düzene girene kadar He ray tedirginliğim devam etcek bakalım ama burda da hep söyleniyor regl olduktan sonra da düzensiz devam eder diye. Sütümün miktarında da bir değişiklik fark etmedim
Song Ay ve ben yenı oluyorum oyle sıstım kı daha olmadan hıssetmeye basladım karın kasık agrıları hafıften bagırsaklarda hareketlılık,zaten vucud ısım 150 derece gibi ama sanırım rekor bende🤣14 ay relaks
Tugbae Song 30 derece sıcakta 8387373derece vücut ısılarımızla valla şuan rekor resmen sizde 14 ay ilee 😂
Tugbae EslemDilan benim 40 günde kanamam olmadi tam tersi seninkinin kesin devam etmez arada bir hatırlatır belki 😂😂
Zhrabrk Tugbae ben dogum yapali 3 ay oldu 40im ciktiktan sonra hemen adet oldum 2.yide oldum tekrar regl döngüm başladı ama benim bebegim emmiyo belki ondan kaynalidir.
Premsesanasi Tugbae Daha 55 günlük bebeğim , düzenli olup olmayacağıni bende bilmiyorum bu ay sonu belli olur 🤭