gezentianne BademsMam en sevdiği şey tarhanaaa😀😀 Mercimek de cok seviyor. Kıymalı şehriye çorbası seviyor
Emine_1245 Yoğurt çorbası ( kurtarıcı çorbamız yoksa ac kalır)😓 Buğday tarhanası çorbası Ev tarhanası çorbası
BademsMam Emine_1245 olsun yoğurt çorbası çok sağlıklı benimki hiç sevmiyor yoğurtla ilgili yemekleri 🤦
gezentianne BademsMam tarhanayı e bebekten alıyorm . Önce birkaç kaşık tarhanayı kaseye üzerine su koyarak karıştırıylrum. sıcak su ile pütürlü oluyor soguk suyla yapıyorm. o kasede beklerken Tencere veya cezvede sarımsak rendeliyorum zeytinyağo veya bazen tereyağda o rendelediğim 1-2 diş sarımsağı hafif kavuruyorum üzerine o kaseyi boşaltıyorum biraz karıştırıyrm ardından soguk su ekliyprum. Kaynamaya başladıgında da buzlugumda varsa ilikli kemik suyu yoksa da ( karşı çıkanlar olacaktır) et bulyon atyrm tat versn diye. bir de kuru nane serpiştryrm 5 dk kaynatınca söndürüyormm bayılıyooo
YeldaKuzey Benim oğlum çorba aşığı. Tarhana, yayla, sebze, mercimek, sebzeli tarhana, kabak çorbası, ıspanak çorbası, patates çorbası, erişteli havuç çorbası, kıymalı tarhana, unçorbası, kış çorbası vs vs vs liste bitmez
Mom0768 BademsMam ezogelin, mercimek, yayla, tarhana, un çorbası, şehriye, bazende kendimce bir special yaptım mevsimine göre tüm sebzeleri haşlayıp suyuyla blender yapıyorum içinede yine kendi yaptığım kbiber salçasından koyuyorum
Honki_Ponki BademsMam Sebzeli tarhan ve yine sebzeli pirinç çorbası kuzu kıymalı kabk yemegi mısır unu çorbsı un çorbası yine içine hem kuzu kıyması hem sebze katarak veeiyorum severek yiyor
Pares BademsMam kıymalı sebze çorbası , mercimek çorbası, ezo gelin çorbası, tavuk çorbası, kabak çorbası, brokoli çorbası en sevdiği bunlar diğerlerini de yiyo yine