Renasinannesi Merhaba kızlar size Bi sorum olacaktı benim oğlum 8 aylık ek gıda vermek istiyorum ama yemiyor 2 3 lokma yiyip bırakıyor sürekli emmek istiyor aranızda benim durumumda olan var mı varsa neler yapıyorsumuz acaba
Nevanin_annesi Renasinannesi cwnim benim kizim 9 aylik hala 50 60 ml yoğurt yer yarim ceviz buyuklugunde et vs yer ne versem yani. Omlet yaparım ¾ unu yere yedirir. Bende yediği kadarını zenginlestirdim. Omlet tarhanali ruseymli yapıyorum. Yogurduna tahin pekmez ceviz Badem ekliyorum. Kinoa bol proteinli koftesine kinoa ekliyorum. Az da yese zengin yemiş oluyor az daha rahat ediyorum. Yedirirken şarkı açıyorum ama izletmiyorum. Sadece dinliyoruz bende söylüyorum oynata oynata yedirmeye calisiyorum.
Sngl1223 Renasinannesi bizde durdurun aynı canım iki kaşık yiyor sonra ağzını kapatıyor asla açmıyor ne yapacağımı bilmiyorum çok zorlayamıyrm da reddetmesin tamamen diye ara ara teklif ediyorum öyle öyle karnı doyuyor mu onu da bilemiyorum🤦♀️
Mlke301020 Renasinannesi benim oğlumda öyleydi 8 aylıkken 2 hafta sonra düzeldi . İnşallah sizin oğlunuzda düzelir
Renasinannesi Nevanin_annesi aynen canım dediğin gbi bende zenginleştiriyorum ama beyefendi çok karştirinca midesini bulandırıyor. Şarkı da denemedim oyun da denedim az az zorluyorum işte
Roza28 O çocuk öyle devam eder. 17 aylık olduk hala sağolsun kızım ağzını açmıyor. Yemeyen çocuk yemiyor. Fazlası yok.