Deryadila25 Kızlar benim kızımın ayagının altı bildigin çeşme gibi su resmen asla çorap giydirmem ama neden öyle bi bilgi olan varmı acaba hani sıcak havalar diyorum ama öyle böyle degil sular akıyor resmen evimde serin ayrıca
ipekkizz Deryadila25 ya bazen genetik oluyor ailede cok terleyen var mı benim kızımında başı öyle resmen sular akıyor
Zhnce Deryadila25 genetik olabilir hep mi böyle? Bi arkadasimin elleri oluk oluk su olurdu sınavda falan yazı yazarken elinin altına peçete koyardı kağıt islanmasin diye
Belciminannesi Deryadila25 sen yada babası nasıl mesela eşimin kafası uyurken bile başı boncuk boncuk ter aksr ayaklarıda çok terler o yüzden kızımında kafası hep terli oluyor 😁
ikizbabymom Deryadila25 ter bezleri aşırı çalışıyodur belki arkadaşımın eşi sırf bu yüzden elinden amelyat olmuştu
Deryadila25 ipekkizz yani bende babasıda aşırı terlemeyiz ama benşm babam dedesi su döker her saniye 😂
Zhnce Deryadila25 bunun ameliyatı var diye biliyorum tabi ileriki yaşlarda Öncesi içinde illaki krem vs vardır bi doktora gidin test yapılsın ter bezlerine bakılsın bence
ikizbabymom Deryadila25 ameliyat dışında bi çözüm olduğunu sanmıyorum çünkü ameliyat bile %100 iyileştirmiyo arkadaşım günlük çarşaf değişir
esleminannesi2 Deryadila25 hiç götürmedim sorun olarak görmedim havalardan diye düşündüm siz yazınca dedim bizde öyleyiz su içinde kalıyor buz gibi oluyor ayakları ya
Deryadila25 esleminannesi2 he ya aynen bizimkininde su içinde ama soguk hatta salıncagına koyuyorum bazen bakıyordum ayak tarafı hep su diyodum acaba benmi buraya su döktüm günler sonra fark ettimki bebegimin ayagı su yapıyo bezi
esleminannesi2 Deryadila25 ay valla kafama takıldı yorumları okudum pazartesi doktora götürücem sorup size de yazarım
Sivil4306 Deryadila25 Genetik olabiliyor ellerim ayaklarım yaz kış terden ıslak ve soguktur yıkamış gibi resmen maalesef bebegimde öyle 😞