Gokce12inci Bebeğim daha 6 günlük ilkte gogusumden emdi ama 3 gündür göğüsümu almıyor yardimci olabilecek.kimse var mı ne yapmaliyim
Busragokceberra Gokce12inci Göğüs ucu çıkmamışsa göğüs ucu alabilirsiniz, çıktıysa biraz sikip sütü dağıtın kokusuna emer,bazı bebekler afedersiniz ter kokusuna emmezmis ona dikkat edin,süt az olduğu için emmiyorsa sonda yöntemini deneyin
Gokce12inci Busragokceberra Teşekkür ederim ter değilde benim.gogusum yara oldu ondan sonra ne olduysa bir türlü aldıramadım biberonla veriyorum şuan başka oneriniz var mı bu konu hakkinda
Busragokceberra Gokce12inci Biberonu asla önermiyorum meme reddi yapıyor şırıngayla verin ben 1 hafta öyle yaptım ara ara meme mi teklif ettim sizde o şekilde yapın sütün azlığından yapıyor bence
Gokce12inci Mesela memeyi ağzına alıyor ama emmiyor öyle kalıyor sonra uyuyor biraz zorluyorum çok ağlıyor mecburen biberonla veriyorum Anne3535
Anne3535 Gokce12inci sütünü gün içinde düzenli sağ ..kasikla ver …ben öyle yaptım sezeryanli halimle maf oldum çay kaşığıyla içi gene kadar…ama şükür düzeldi sonra ..sen yolun basindasin pes etme her yolu dene
Gokce12inci Şuan öyle bir atesleniyorum ki başım çatlıyor ayrı bide böyle olunca stres oldum dün biraz çekti sonra yine almadi cekemiyor bir türlü Anne3535