Birdenizhikayesi Kızlar arkadaşımın hcg değeri bu şekilde çıktı adet tarihi 22 haziran dış gebelik olma ihtimali var mı
Zeynep97 Birdenizhikayesi dis gebelik boyle anlaşılmıyor kese ye bebek yerleşmezse dis gebelik denir. Deger daha yeni bebek dollenmemis bile beklesin 1 hafta sonra yine kan versin
Zumra_ Birdenizhikayesi bende 6 rakamıyla hamile olduğumu öğrendim az ihtimal dedi Dr ama 2 gün arayla kan verdim arttı yani hayırlı olsun
Birdenizhikayesi Deletedmom0099 biraz düşük çıkınca korktuk açıkçası o yüzden birde burdan sorayım dedim
Birdenizhikayesi Deletedmom_56 biraz rahatsz ilaç kullanması gerekiyodu emin olmak için kan testi yaptırdı
hunilimomm Birdenizhikayesi bence çok yeni bi gebelik benim de 24 Haziran son adet tarihim ama benim çıkmadı 😂 bi kaç. Gün sonra tekrar kan verdin 2 katına çıkmış olucak dış gebelik sanırım keseyi felan görmek gerekiyor sanırım
Deryaasya Birdenizhikayesi benim adetime 2 gün kala 82 çıkmıştı. Normalde 0 oluyor değer gebelik yoksa. 2 gün sonra kan yine versin 2 katkna çıkması lazım