Erkek_bebik Kızlar yarın aşı olmak istiyorm ama yan etkilerden korkuyorum. Sizde nasıl yan etkiler oldu?
Mucizem-Sare54 Erkek_bebik sadece asi vurulduğum kolum ağrıdı az bisey yarımadası hic bişeyim yoktu tetanoz aşısında bile kolum 3 gun ağrıdı bunda 1 gun valla
Erkek_bebik bbmoms içim rahatlıyor böyle yorumları okudukça , ben büyük yan etki olmasından korkuyorm🤕
bbmoms Erkek_bebik ben de olumsuz yorum görünce korktum ama doktorum ol deyince ilk doz yapıldı ikinci için de randevu aldım bayram sonuna umarım biter artık bu salgın
Erkek_bebik bbmoms Evet bende çok fazla olumsuz yorum okudum dediğiniz gibi o yüzden korkuyorumda ama salgında biticek gibi durmuyor eninde sonunda yakalanıcaz galiba o yüzden aşımıda olmak istiyorm
bbmoms Erkek_bebik gebelik boyunca ya olursam stresi vardı hep olmadı şükür ama bir yere de çıkmıyoruz öyle işimiz olmadıkça evde de bunaldık artık umarım biter kol ağrısı dışında bir yan etki olmadı bende ilk doz için
Mucizem-Sare54 Erkek_bebik insallah canim ama çoğunlukta öyle oluyo esiminde öyle oldu bizim şimdi ağustosta 2 ci dozlarımızı vurulcaz