merviskoooo Kızlar sütüm şakır şakır geliyordu sağıyordum hatta buzluğa atayım falan demeye başlamıştım dolapta kalıyordu ama sonradan bi anda azaldı şu an sağmaya kalmıyor bile gün içinde çocuğum yetmiyor bile hissediyorum nasıl artırabilirim var mı şöyle kosa sürede çoğaltacak bi tavsiyeniz?
NilBensu merviskoooo merhaba tahin veya tahin helvası ceviz dereotlu yoğurt incir hoşafı ve bol su. Kizim bir ayda 100 gr almıştı bunlari denedim 5 günde 100 gr aldı bende çok ise yaradı insalalh sende de yarar
asyakusunannesii glsndmrlp bende aynı durumdayım 🤦🏻♀️ Bebeğim doymuyor ve basbas bağıra bağıra ağlıyor mama takviyesi yapıyorum mecburen 🙄
Thutik Jument bu dediğiniz tek başına süt arttırıyor olsaydı ben içimde nehir taşıyor olurdum 🤭 yıllardır günde 6-7 litre su tüketiyorum, yemeklerim düzenidir ve stres seviyem nadiren fazladır yine de mama takviyesi gerektirecek kadar sütüm var. Sütünüzün az olacağı varsa ne kadar sağlıklı yaşarsanız yaşayın az oluyor. Neredeyse alarm kurup su tüketen insanlar var sütü taşabilen ama sizin için yeterli olmasına sevindim. Darısı başımıza 👼
Embeyyag merviskoooo Instagram hesabı Dilruba demirezer diye bı emzirme danışmanlığı var isterseniz ondan momstok çay ve mayya adında bir süt arttırıcı alabilirsiniz ben onu da kullandım çok güzel etki gördüm
Sadem1 merviskoooo bir süre sonra memeleriniz sadece bebeğinize yetecek kadar süt üretmeyi öğrenecek yani terbiye olacak. Ne kadar emerse o kadar gelecek yani.
FirdevsNeva İlk 3 doğumdan sonra benimde öyleydi şakır şakır akardı şimdi düzene girdi göğüslerim yumuşak ama süt geliyor hala o sütün azaldığı anlamına gelmiyor bebeğiniz hem daha çok çekiyor gün geçtikçe
mehmos Solgar brewer yeast b12 ,e bebekten promalt,her emzirmeden sonra su 2 göğsü emzirdiysem 2 bardak en az ,Taze incir domatesli bulgur pilavı